Bindweefsel- en Buccalmassage

Behandeling

Buccal Massage

Een Buccal massage is een specifieke gezichtsmassage die het gezicht zichtbaar direct verstevigt. Daarnaast zorgt deze massage ook voor een enorme ontspanning en het ontstressen van het gezicht!

Het mooie van deze massage is dat het een natuurlijke manier is om de contouren van het gezicht zoals de onderkaak, hals en wangen te verstevigen en daarmee te liften. Dit zijn vaak moeilijke zones om doormiddel van een massage aan te pakken, maar niet met de Buccal massage omdat de huidspecialist van binnenuit je mond masseert. Je ziet direct een strakkere kaaklijn en geaccentueerde jukbeenderen.

De Buccal massage stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen neemt naar mate wij ouder worden af en staat in direct verband met de afname van de stevigheid van de huid en de toename van fijne lijntjes en rimpels.

Daarnaast is collageen ook erg belangrijk om andere huidaandoeningen te verbeteren en voorkomen zoals melasma en rosacea. Een Buccal massage is daarom ook perfect voor huidtypen met couperose, rosacea en diegenen die gevoelig zijn voor pigmentstoornissen.

Hannah Bindweefselmassage

Volgens het hannahsysteem wordt er gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannende massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand
  • Rimpel Reductie Therapie

De hannah Rimpel Reductie Therapie is een “verfijnde” variant van de hannah Bindweefselmassage. Tijdens de behandeling, die ik altijd combineer met de hannah bindweefselmassage, werken we op de diepere rimpels en eventuele littekens.

Naarmate we ouder worden veranderen onze mimieklijntjes steeds meer in rimpels. Een rimpel is als het ware een litteken van de tijd. Rimpels en littekens hebben gemeen dat de natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd.

De gepatenteerde hannah Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel.

Wat zijn de resultaten?

Bij een rimpel is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. De verkleving wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt.

Op deze manier worden de rimpel aanzienlijk minder hard en minder zichtbaar. De behandelingen tegen het verminderen van rimpels worden over in kuurverband gedaan voor het beste resultaat. Hoe vaak nodig is, is afhankelijk van de diepte van de rimpel en het beoogde resultaat.

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse teint.

De behandeling

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling en bestaat uit 2 delen: – Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken: Intense effleurages, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af. Ook werk ik op het spier-en botweefsel om bijv. de halslijn en kaakcontouren te verbeteren.

Door de combinatie van bovenstaande technieken behalen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. De huid wordt geprikkeld waardoor die actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en natuurlijker en gezonder gaan uitzien. U ervaart een zeer aangename, ontspannende behandeling. Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger, en dit steeds meer na verloop van de kuur.