Coagulatie

Huidanalyse

Coaguleren is niets anders dan het wegbranden van tele’s, bloedblaren, verwijderen van fibromen, xanthelasma en andere goedaardige! huidoneffenheden. Dit proces gaat gepaard met elektrolyse en thermolyse. Deze twee verschillende soorten stroom zorgen ervoor dat de huidoneffenheden verwijderd kunnen worden. 

Dit gaat met behulp van een naald, bolletje of lus waarmee men de stoom naar het lichaam brengt. Om dit veilig te mogen en te kunnen doen heb ik een cursus “verwijderen van huidoneffenheden” met goed gevolg afgerond.

Tevens ben ik mij nog meer gaan verdiepen in alle huidoneffenheden en plekjes die verdacht kunnen zijn. Dit heb ik geleerd tijdens mijn opleiding ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ bij U-Consultancy. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. 

Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog. 

Meer info kunt u vinden op www.uconsultancy.nl.