Behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor een superboost, zuurstofbehandeling, cryolipolyse (vetbevriezing), microneedling, bindweefsel- of buccalmassage, coagulatie van huidoneffenheden, holistische energetische massage, transformational cupping, access bars en energetic facelift. 

Om een behandelplan op maat te kunnen samenstellen, beginnen we altijd met een uitgebreide huidanalyse met OBSERV 520X.

superboost

Superboost

De meest gewilde behandeling bij alle celebrities! Een 100% natuurlijke techniek voor de best mogelijke anti-aging behandeling tot nu toe! Gebaseerd op de biofeedback mechanismen van ons lichaam.

zuurstofbehandeling

Zuurstofbehandeling

Tijdens een zuurstofbehandeling worden de QMS producten (collageen en hyaluronzuur)  met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling.

dermatude-meta-therapy

Microneedling

Velen van jullie kennen de Microneedling. Microneedling gaat nog een paar stappen verder en is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums.

Behandeling

Bindweefsel- en Buccalmassage

Bindweefsel- en Buccalmassage. Het zijn 2 namen voor dezelfde gezichtsmassage, die het gezicht volume, souplesse en ontspanning geven. De spieren van de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden volledig manueel los gemasseerd. Wat deze zeer populaire massage nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.

coagulatie

Coagulatie van huidoneffenheden

Coagulatie is een behandeling waarbij we de goedaardige huidafwijking met een klein naaldje verhitten. De huidafwijking wordt vervolgens door het lichaam afgestoten waardoor het verdwijnt. De behandeling is makkelijk uit te voeren en je bent vaak al na 2 a 3 behandelingen van de goedaardige huidafwijking af.

dermatude-meta-therapy

Holistische Energetische Massage

Een holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. De massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.

Transformational Cupping

Kom los van kwaaltjes, klachten, verklevingen, vetophopingen, hoofdpijn en nog veel meer.
Transformational Cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe.

Access Bars

Access Bars®️ zorgt ervoor dat je meer ruimte in je hersenen creëert, alsof je je harde schijf van je computer een harde reset geeft. Negatieve gedachtes, de eindeloze gedachtestromen die je ’s nachts uit je slaap houden, het altijd maar druk in je hoofd zijn, we kennen het allemaal. Hoe zou het zijn als je dit los kunt laten en de rust kunt voelen en de ruimte kunt ervaren waar je altijd naar op zoek was?

Energetic Facelift

De access energetisch facelift geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën en oordelen die in onze borstkas, ons gezicht, hoofd en lichaam worden vastgezet in beweging te brengen en te transformeren. Een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces, het kan de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.