Behandelingen

Om een behandelplan op maat te kunnen samenstellen, beginnen we altijd met een uitgebreide huidanalyse met een OBSERV 520X. Dit is een huidscanner die al uw huidkenmerken haarscherp in beeld brengt en de diepere huidlagen aangeeft die we met het blote oog niet kunnen zien. Binnen een paar seconden maakt de OBSERV foto’s tot in de diepere huidlagen.

Op basis van de huidanalyse en uw wensen stellen we een behandel- of een huidverbeterplan samen. Bij ons kunt u terecht voor een superboost- of zuurstofbehandeling, cryolipolyse (vetbevriezing), microneedling, bindweefsel- of buccalmassage en coagulatie van huidoneffenheden. 

superboost

Huidanalyse

Maak kennis met onze OBSERV 520X huidscanner, de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse.

zuurstofbehandeling

BioRePeel – TCA peeling

Deze krachtige innovatieve peeling dringt diep door in de huid, verfijnt de huidstructuur, egaliseert de teint en vermindert fijne lijntjes. En dan zonder hersteltijd!

superboost

Superboost

De meest gewilde behandeling bij alle celebrities! Een 100% natuurlijke techniek voor de best mogelijke anti-aging behandeling tot nu toe! Gebaseerd op de biofeedback mechanismen van ons lichaam.

zuurstofbehandeling

Zuurstofbehandeling

Tijdens een zuurstofbehandeling worden de QMS producten (collageen en hyaluronzuur)  met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling.

dermatude-meta-therapy

Microneedling

Velen van jullie kennen de Microneedling. Microneedling gaat nog een paar stappen verder en is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums.

Behandeling

Bindweefsel- en Buccalmassage

Bindweefsel- en Buccalmassage. Het zijn 2 namen voor dezelfde gezichtsmassage, die het gezicht volume, souplesse en ontspanning geven. De spieren van de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden volledig manueel los gemasseerd. Wat deze zeer populaire massage nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.

coagulatie

Coagulatie van huidoneffenheden

Coagulatie is een behandeling waarbij we de goedaardige huidafwijking met een klein naaldje verhitten. De huidafwijking wordt vervolgens door het lichaam afgestoten waardoor het verdwijnt. De behandeling is makkelijk uit te voeren en je bent vaak al na 2 a 3 behandelingen van de goedaardige huidafwijking af.