BioRePeel – TCA peeling

Huidanalyse
Huidanalyse

Wat is BioRePeel – TCA peeling?

BioRePeel is een innovatieve methode om de huid te verbeteren, vergelijkbaar met traditionele chemische peelings alleen dan zonder downtime of hersteltijd!
Het onderscheidende aspect van BioRePeel zit in de natuurlijke ingrediënten, de gerichte dieptewerking van de behandeling en de indrukwekkende resultaten die het oplevert.

Hoe werkt BioRePeel?

BioRePeel is een geavanceerde vorm van TCA-peeling, samengesteld uit biologische en natuurlijke ingrediënten, zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Deze krachtige combinatie dringt diep door in de huid, verfijnt de huidstructuur, egaliseert de teint en vermindert fijne lijntjes. Bovendien helpen de actieve ingrediënten bij het voorkomen van zonschade, pigmentatie en acne.

Voordelen van BioRePeel

In tegenstelling tot klassieke TCA-peelings is BioRePeel minder agressief en geschikt voor bijna alle huidtypes. Het biedt direct zichtbare resultaten na de eerste behandeling, waardoor de huid een prachtige glow krijgt, zonder lange hersteltijden.

Waarom kiezen voor BioRePeel?

BioRePeel is een 35% TCA-peeling die de opperhuid kan omzeilen en diep in de dermale laag kan doordringen, zonder downtime of vervelling achter te laten.

Enkele voordelen van BioRePeel:

– Veilig voor alle huidskleuren en huidtypes
– Verzacht fijne lijntjes en rimpels
– Helpt bij actieve acne
– Vermindert littekens en grote poriën
– Behandelt melasma en hyperpigmentatie
– Geschikt voor rosacea
– Verbetert de huidtextuur en oneffenheden
– Geeft de huid een stralende gloed