Over Moooii Instituut

Angelique van Oosten, oprichtster van Moooii Instituut

Angelique van Oosten, oprichtster van Moooii Instituut

Elk huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij Moooii Instituut nemen we uitgebreid de tijd om uw huid en uw behoeften te bekijken en passen daar het behandelplan op aan.

Onze innovatieve behandelingen en producten waar we mee werken zijn zodanig samengesteld dat het mogelijk is om voor iedere huid de juiste behandeling te geven. Van pigmentvlekken, rosacea, eczeem, littekens en acne tot een facelift zonder chirurgie.

Wij maken gebruik van prachtige merken zoals QMS, Image, Superboost en ScKin Nutrition.

Sinds 2000 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste, inmiddels huidcoach en specialist in huidverbetering. Na 7 jaar in de zorg te hebben gewerkt, zijn in 2010 de deuren van Moooi en zo (tegenwoordig Moooii Instituut) open gegaan. Mijn werk is mijn passie. Ik vind het interessant om zoveel mogelijk van een huid en de daarbij horende huidproblemen te weten.

Mijn specialisatie ligt bij huidverbetering en huidverjonging. Om mijn kennis te verbreden en u zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien, volg ik jaarlijks diverse trainingen, opleidingen, seminars en bezoek ik vakinhoudelijke beurzen.