Merken

Wist je dat 70% van het resultaat wordt behaald door het gebruik van de juiste producten thuis? Bij moooii kan je terecht voor al je huidproducten van hannah, Image Skincare en !QMS Medicosmetics. Eenvoudig te bestellen en geen verzendkosten.

!QMS Medicosmetics

De meest gewilde behandeling bij alle celebrities! Een 100% natuurlijke techniek voor de best mogelijke anti-aging behandeling tot nu toe! Gebaseerd op de biofeedback mechanismen van ons lichaam.

Image Skincare

Tijdens een zuurstofbehandeling worden de QMS producten (collageen en hyaluronzuur)  met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

hannah

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling.

Dermatude en ultrageluid

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums.

Huidverbeterende massage

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. 

Acne behandeling

Er bestaat geen standaardbehandeling voor acne. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook de leeftijd en het geslacht van de patiënt bepalen welke behandelmethode(s) of middelen het meest effectief zijn.