IRÄYE – Eye Revive Cream with Lymphactive – 15 ml

 110,25

Ervaar voor het eerst de kracht van lymfedrainage met IRÄYE's Eye Revive Cream

IRÄYE's Eye Revive Cream is een revolutionaire oogcrème die uw ogen transformeert. Dit is de eerste oogcrème die bewezen de lymfatische activiteit stimuleert, gezwollen ogen vermindert en zorgt voor een helderdere, strakkere uitstraling. Deze veelzijdige formule bevat ons gepatenteerde LYMPHACTIVE™ Complex, dat de microcirculatie verbetert, waterretentie vermindert en lymfevaten diep herstelt om zichtbare wallen te verminderen.

Voordelen IRÄYE's Eye Revive Cream

Depuff - Verbeterde lymfatische activiteit stimuleert de afvoer van overtollig vocht, waardoor wallen verminderen en uw teint strakker en meer gedefinieerd wordt.

Verhelderen - Door de lymfatische activiteit en microcirculatie rond de ogen te verbeteren, wordt de opname van voedingsstoffen bevorderd. Dit zorgt ervoor dat antioxidanten zoals cafeïne en vitamine C in de oogcrème beter doordringen en werken.

Verstevigen - Het verwijderen van gifstoffen via het lymfestelsel vertraagt de afbraak van collageen- en elastinevezels rond de ogen. Onze plantaardige Bio Retinol stimuleert de collageenproductie, wat resulteert in een strakkere en stevigere huid en vermindering van fijne lijntjes en kraaienpootjes.

Gebruik IRÄYE’s Eye Revive Cream

Voor maximale, langdurige effecten brengt u IRÄYE's Eye Revive Cream aan onder de ogen en masseert u met een buitenwaartse beweging naar de ooghoek. Breng de crème ook voorzichtig aan op de oogleden met gesloten ogen om de lymfatische activering verder te stimuleren. Gebruik twee keer per dag, na het reinigen en vóór uw serum of crème.

Ingrediënten van LYMPHACTIVE™ Complex

Kakadu Pruimextract - Deze krachtige antioxidant, de rijkste bron van vitamine C ter wereld, beschermt de huid en bevordert een stralende glans.

Organische Retinol - Deze zachte, plantaardige retinol stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes en kraaienpootjes verminderen.

Cafeïne - Een stimulerende antioxidant die de huid verstevigt en verzacht.

Transformeer uw huidverzorgingsroutine met IRÄYE’s Eye Revive Cream en ontdek de voordelen van geavanceerde lymfatische activering.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IRÄYE – Eye Revive Cream with Lymphactive – 15 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *