QMS – Active Exfoliant 11%

 98,00

.

Een zeer effectieve formule met een uniek peelingssysteem van fruitzuren, enzymen en probiotica voor het oplossen van dode huidcellen en versnellen van de cellulaire regeneratie. De verbeterde technologie waarborgt optimale verdeling van de actieve ingrediënten en een ideale voorbereiding van de huid. Regelmatig gebruik helpt poriën te verfijnen en zo de huid te verbeteren voor een egale en stralender teint.

Hoe werkt Active Exfoliant 11% ?

Active Exfoliant 11% is vooral een reinigend product door de zes fruitzuren die erin zitten namelijk glycolzuur, melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur, citroenzuur en salicylzuur. Ieder heeft een andere molecuulgrootte waarbij bijvoorbeeld het glycolzuur het kleinste is en snel de huid inzakt naar de onderste laag van de opperhuid. Salicylzuur heeft een grote molecuulstructuur waardoor het meer werkzaam is in de bovenste lagen van de opperhuid. Omdat elk zuur een werking heeft in de opperhuid wordt op deze manier uw opperhuid helemaal vernieuwd. Daardoor ziet uw huid er prachtig en gezond uit.

Hoe gebruik ik het Active Exfoliant 11%?

Omdat dit een heel actief product is wordt er aangeraden om te starten met een gebruik van om de dag. Als u merkt dat uw huid hier goed op reageert dan gebruikt u het Active Exfoliant 11% iedere dag. Maar als u merkt dat huid rood wordt en wat schilferig dan moet u er langer over doen om het gebruik op te bouwen. Het is wel de bedoeling dat u het uiteindelijk iedere dag gebruikt voor een optimaal resultaat.

Reinig eerst uw huid met de Deep Gentle Cleanser, droog uw huid af. Breng dan 1 pompje Active Exfoliant 11% aan op het gehele gezicht, ook op de ogen en lippen, breng 1 pomp aan op hals, en 1 pomp op décolleté. Masseer stevig in en laat minimaal 15 minuten intrekken. Verwijder het Active Exfoliant 11% goed met water (dit kan in de douche of met een washand). Hierna is uw huid volledig schoon en goed voorbereid op de toepassing van de collageenserums en de moisturizer.

Extra informatie

size

30 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Active Exfoliant 11%” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *