QMS – Collagen + Exfoliant Medium Set

 268,00

.

De Collagen & Exfoliant Set Medium is een uniek driedelig huidverzorgingssysteem, speciaal ontworpen om de tekenen van veroudering en verlies van huidelasticiteit te verminderen.

De Collagen & Exfoliant Set Medium, bestaande uit 7% AHA Active Fluid, Collagen Day en Collagen Night Serum is de elementaire basis van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. De 3 producten in synergie helpen de huid te regenereren, rimpels en fijne lijntjes glad te strijken en celvernieuwing te stimuleren. De huid oogt jonger, vitaler en voelt soepeler aan.

Waarom Collagen + Exfoliant Set Medium?

  • Geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.
  • Houdt het vochtgehalte van de huid op peil en gaat zo dehydratie tegen.
  • Werkt krachtig tegen lijntjes en rimpels.
  • Verfijnt de poriën.
  • Gaat huidverslapping tegen.
  • Maakt de huid mat en egaal.

Voor wie QMS Collagen + Exfoliant Set?

QMS Collagen + Exfoliant Set Medium is geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. Heeft u een normale huid, droge of vette huid? Kies dan voor QMS Collagen + Exfoliant Set Strong, met een krachtiger exfoliant.

Hoe gebruik ik QMS Collagen + Exfoliant Set Medium?

  • Breng twee à drie pompjes 7% AHA Active Fluid aan op een grondig gereinigd gelaat, de hals en het decolleté. Masseer stevig in en laat vijftien minuten intrekken. Verwijder het exfoliant met lauwwarm water.
  • Breng ‘s ochtends één tot twee pompjes Day Collagen Sensitive Serum aan op de huid van het gelaat, de hals en het decolleté. Vervolg met Intensive Eye Care en moisturizer.
  • Breng ’s avonds één tot twee pompjes Night Collagen Sensitive Serum aan op de huid van het gelaat, de hals en het decolleté. Vervolg met Intensive Eye Care en moisturizer.

Gebruik QMS 7% AHA Active Fluid in beginsel om de twee tot drie dagen. Na het gebruik van Active Exfoliant 7% kan de huid rood worden en gaan schilferen. Dit is normaal. De roodheid en schilfers zijn een teken van huidvernieuwing en verdwijnen binnen een aantal dagen.

Reageert uw huid goed op 7% AHA Active Fluid ? Pas het product dan gerust om de dag of zelfs dagelijks toe in uw huidverzorgingsroutine.

Inhoud: 3x30 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Collagen + Exfoliant Medium Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *