QMS – Day Collagen Sensitive

 98,00

.

Dit vochtregulerende en beschermde collageenserum voor gebruik overdag is ontwikkeld op basis van ons innovatieve Neotec A15-complex voor het verzachten en versterken van de barrièrefunctie van de gevoelige huid. De combinatie van een revolutionaire formule met een krachtig collageen-hyaluronzuurcomplex en Matrixyl3000 zorgt voor een effectieve bescherming en een aanzienlijk betere vochtbalans in de huid voor een frisse, egale en jeugdiger uitstraling.

Wat gebruikt u na het collageenserum?

Moet u na een collageenserum nog een ander product aanbrengen op uw huid? Ja, dat is wel de bedoeling. U kunt kiezen uit een moisturizer met erna een suncare product of meteen over het collageenserum de suncare. De collageenserums van QMS Medicosmetics hebben geen vetstoffen in zich en zijn juist gemaakt om ónder een ander product volledig tot hun recht te komen.

Day Collagen Sensitive is een Fase 1 product

QMS heeft zijn producten in fases verdeeld en met de Day Collagen Sensitive kunt u onmiddellijk starten omdat het gemaakt is voor de gevoelige en problematische huid. Gebruik 1 verpakking Day Collagen Sensitive voordat u overstapt naar het Day Collagen.

Extra informatie

size

30 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Day Collagen Sensitive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *