QMS – Epigen Pollution Rescue Mask

 90,00

.

Beschikbaar via nabestelling

Luchtvervuiling, UV-straling en andere externe factoren uit het milieu laten onze huid er moe en futloos uitzien. Soms ontbreekt het je huid aan de energie om zichzelf te beschermen tegen, en te herstellen van schadelijke milieu factoren. Het natuurlijke regeneratie proces kan dan een steuntje in de rug gebruiken.

Het Epigen Pollution Rescue Mask is speciaal ontwikkeld, om je vermoeide huid direct te revitaliseren en er gladder en strakker te laten uitzien. Je huid herwint zijn jeugdige uitstraling, doordat je huid geholpen wordt de gevolgen van oxidatieve stress te herstellen.

Een krachtige combinatie van actieve ingredienten in een hyalurongel verpakt, werken als een powerboost om collageen 3 vezels te activeren en te stimuleren. De celvernieuwing wordt geactiveerd en de huid verstevigd en hersteld!

Het Epigen Pollution Rescue Mask aanbrengen op een gereinigd gelaat of over het nacht collageen. Laat het masker 15 minuten goed inwerken, dan inmasseren en de hele nacht laten zitten. Gebruik Epigen Pollution Rescue  Mask 2/3 keer per week.

Inhoud spuitbus 75 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Epigen Pollution Rescue Mask” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *