Image Skincare – ORMEDIC Balancing Anti-Oxidant Serum

 85,00

.

Bewapen je huid met dit multifunctionele serum. Zorgt voor balans, hydratatie en bereid je voor op de dag of nacht. Voor iedere huid die wel wat extra bescherming en verzorging kan gebruiken.

De eerste verdedigingslinie
Dit essentiële serum dient als beveiliging voor je huid en vormt een schild tegen dagelijkse aanvallen van schadelijke externe invloeden. Verrijkt met antioxidanten en vitamine C uit onder andere de Kakadu pruim. Hierdoor vermindert het dofheid en helpt ORMEDIC - Balancing Antioxidant Serum de huid beshermen tegen schade van vrije radicalen.

Wederopstanding
De toevoeging van extracten van de bijzondere Haberlea Rhodopensis "wederopstanding-plant" zorgt er bovendien voor dat de huid zich kan wapenen tegen omgevingsstressoren door de natuurlijke huidbarrière te versterken. Hyaluronzuur werkt als een magneet voor hydratatie en trekt water in de huid, voor een ware vochtboost. Dit alles maakt ORMEDIC - Balancing Antioxidant Serum een niet te missen producten in jouw badkamer.

Voordelen

  • Herstelt de balans bij een dehydratatie of irritatie
  • Biedt een unieke bescherming door middel van antioxidanten
  • Versterkt de natuurlijke huidbarrière
  • Geeft de huid een vochtboost
  • Vormt een schild tegen dagelijkse aanvallen van schadelijke externe invloeden
Belangrijkste ingrediënten:

Kakadu pruim: een Australisch superfruit en krachtige antioxidant met een hogere concentratie vitamine C dan ieder ander fruit. Zorgt voor een egale, stralende huid.
Haberlea rhodopensis: Een “wederopstanding-plant”, bekend om zijn vermogen om te gedijen in extreem droge klimaten en zich te beschermen tegen omgevingsstressoren.
Hyaluronzuur: een natuurlijk hydratatie-magneet die water aantrekt, voor een gezonde huid met meer volume.

 

Extra informatie

size

30 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Image Skincare – ORMEDIC Balancing Anti-Oxidant Serum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *