IRÄYE – The Radiance Firming SERUM – 30 ml

 135,45

Verstevigend en verhelderend lymfatisch activerend IRÄYE serum

Het IRÄYE Radiance Firming Serum is een multi-actieformule die de huid zichtbaar verstevigt, verheldert en contouren geeft. Dit serum is ontworpen om uw huid te transformeren met het gepatenteerde Lymphactive™ Complex van IRÄYE, dat het lymfestelsel ondersteunt bij het zuiveren van de huid, het stimuleren van de huidfunctie en het beschermen van de huidstructuur tegen schadelijke ontstekingen en gifstoffen. Verbeterde microcirculatie, immuunrespons en opname van voedingsstoffen zorgen voor een stralender uiterlijk en creëren de optimale omgeving voor de hooggeconcentreerde actieve ingrediënten van het Radiance Firming Serum om maximale werkzaamheid te bereiken.

Voordelen IRÄYE Radiance Firming Serum

Contouren - Verbeterde lymfatische activiteit stimuleert de afvoer van overtollig vocht in de huid, waardoor wallen verminderen en een strakkere, meer gedefinieerde teint ontstaat.

Verhelderen - Door de lymfatische activiteit te verbeteren, verwijderen we gifstoffen en afvalstoffen die bijdragen aan een doffe huid. Vitamine C-rijk Kakadu-pruimextract verhoogt de helderheid en vermindert de verschijning van hyperpigmentatie, wat zorgt voor een stralendere en egalere teint.

Verstevigen - Het verwijderen van gifstoffen en ontstekingsfactoren via het lymfestelsel helpt de natuurlijke afbraak van collageen- en elastinevezels te vertragen. Onze plantaardige Bio Retinol stimuleert de productie van collageen, wat resulteert in een stevigere huid en vermindering van fijne lijntjes.

Hoe te gebruiken IRÄYE Radiance Firming Serum

Masseer het serum zachtjes in op een schone huid, 's ochtends en 's avonds. Voor een optimaal resultaat gebruik je IRÄYE THE CREAM na het aanbrengen van het serum.

Transformeer uw huidverzorgingsroutine met IRÄYE Radiance Firming Serum en ontdek de voordelen van geavanceerde lymfatische activering voor een stralende en stevige huid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IRÄYE – The Radiance Firming SERUM – 30 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *