QMS – Antioxidant Cream

 170,00

.

Deze crème is samengesteld om de droge huid te beschermen tegen irritatie en zorgt voor een gladde, gezonde en vitale huid.

Resveratrol als belangrijk ingrediënt.

Het is zowel voor uw huid als voor de Antioxidant Cream zelf van veel invloed als er een sterke antioxidant in zit. Resveratrol, de latijnse naam is Vitis Vinifera Vine Extract, is zo’n sterke antioxidant en zoals u op de ingrediëntenlijst kunt zien staat die op de Uw huid heeft antioxidanten nodig omdat er door uw omgeving constant vrije radicalen een aanval doen op uw huid. Resveratrol zorgt ervoor dat deze vrije radicalen niet de kans krijgen om uw huid te irriteren omdat ze onschadelijk worden gemaakt door dit ingrediënt. Tevens zorgt dit ingrediënt ervoor dat de crème zelf niet bederft waardoor er minder conserveermiddel (Phenoxyethanol) nodig is en de crème daardoor beter verdragen wordt door nóg meer tevreden klanten.

Antioxidant Cream voor de startende QMS-gebruiker.

Wilt u starten met QMS? Dan is de Antioxidant Cream een goed product om mee te beginnen. Samen met het Collagen System Sensitive en de reiniging van QMS is uw startpakket compleet. Van de Classic versie van dit product, voorheen genaamd Moisturizing Balance, is -zolang de voorraad strekt- een Travelsize beschikbaar. Deze verpakking van 15 ml is ideaal voor op vakantie of om dit product uit te proberen. Probeer de Moisturzing Balance Mini en bestel deze op onze webshop.

Extra informatie

size

50 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Antioxidant Cream” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *