QMS – Intravital plus 3 maanden

 255,00

.

Intravital Plus voegt collageen toe van binnenuit aan de huid. Intravital Plus bevat een collageen voor de huid dat via inname onze huid tot 65% met collageen vult. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging. De Intravital Plus zit boordevol antioxidanten en vitamines voor ons lichaam. Collageen is een eiwit en een te hoge temperatuur of een zuur breekt dit eiwit af. Door deze capsules zo te ontwikkelen dat ze maagsap resistent zijn, kunnen we op een probleemloze manier collageen oraal innemen. Dit geeft een nieuwe vorm en een groot voordeel aan anti-aging in het algemeen.

Wat kan men verwachten?

De QMS Medicosmetics Intravital Plus zorgt voor een beter huidbeeld en ondersteunt de algehele gezondheid. Door zijn hoge aandeel collageen, biedt de !QMS Intravital Plus de absolute nieuwste technologie om rimpels en vroegtijdige veroudering nu ook van binnenuit te voorkomen.

De Intravital Plus

  • normaliseert de PH-waarde
  • stimuleert de collageen synthese
  • optimaliseert en herstelt huidfuncties
  • voorkomt pigmentstoringen
  • geeft zonbescherming
  • verzacht fijne lijntjes
  • versterkt de barriere functie van de huid

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Gebruik de Intravital Plus minimaal 3 maanden (2 stuks per dag) of 6 maanden (1 stuk per dag) om het gewenste resultaat te bereiken. Intravital Plus kan bij alle andere soorten supplementen ingenomen worden.

Inname Intravital Plus

Neem 2 keer per dag 1 capsule in een half uur voor het ontbijt en `s avonds voor het het slapen gaan. Bij huidproblemen zoals acné of in de zomermaanden mag u de dosis verdubbelen.

Contra-indicaties: geen

Opmerking: de urine kan iets geler of sterker worden door de Intravital. Dit is heel normaal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Intravital plus 3 maanden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *