QMS – ION EQUALIZER SYSTEM 2-Step Night Routine

 340,00

.

Als enige ter wereld is !QMS Medicosmetics erin geslaagd om een product te ontwikkelen dat een werking heeft dat normaal alleen mogelijk was met apparatuur.
Ion Skin Equalizer Night Serum en Cream is een unieke Anti-Aging-Skincare-Duo, die het regeneratieproces van de huid tijdens de nacht verhoogt.

Voor het eerst in de geschiedenis van cosmetische producten, zijn actieve ingrediënt moleculen getransporteerd naar de diepere lagen van de huid met de hulp van een micro technologie, dat eerder werd toegepast door het gebruik van een technisch apparaat. Kostbare chronobiologische energiebronnen uit algen extracten, bio-peptiden en plantenextracten stimuleren de energie in de cellen en hebben hydraterende eigenschappen. De diepere huidlagen worden bereikt en de huid wordt steviger, de elasticiteit neemt toe en tekenen van vermoeidheid worden minder.
E/MC ELECTRIC MICRO STROOM
Ion Skin Equalizer is gebaseerd op een baanbrekend bio-elektrische technologie, genaamd E/MC Electric Micro Stroom die de snelle doorstroming van minerale ionen zichtbaar doen herleven en het uiterlijk van de huid verbetert en versterkt tijdens het nachtelijke regeneratieproces.

BELANGRIJK
De Ion Skin Equalizer Night Serum en Ion Skin Equalizer Night Cream werken alleen als deze samen worden gebruikt! Ze zitten samen in 1 verpakking.

GEBRUIK
Gebruik voor een goed resultaat altijd beide producten, iedere avond.
- Reinigen met Deep Cleansing Milk
- Exfoliant Fluid 10 minuten laten
- Night Collagen aanbrengen op een droge huid
- Serum 1: Ion Skin Equalizer Night Serum (1) op de huid sprayen en inmasseren wanneer deze nog nat is dan serum 2 aanbrengen
- Serum 2: Ion Skin Equalizer Night Cream (2) aanbrengen en inmasseren
Dit alles kan een tintelend gevoel geven.

Extra informatie

size

30 ml, 50 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – ION EQUALIZER SYSTEM 2-Step Night Routine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *