QMS – Active Exfoliant 7%

 98,00

.

Deze zachte peelingsvloeistof is speciaal ontwikkel voor de gevoelige en problematische huid. Door de unieke samenstelling van fruitzuren en enzymen worden dode huidcellen opgelost en wordt de huid door een anti-irritatiecomplex gekalmeerd. Regelmatig gebruik helpt poriën te verfijnen en zo de huid te verbeteren voor een egale en stralender teint.

Hoe werkt Active Exfoliant 7% Sensitive ?

Active Exfoliant 7% Sensitive heeft een geavanceerde combinatie van ingrediënten en biedt meerdere voordelen voor de huid; dode huidcellen worden opgelost, de cellulaire regeneratie versneld, de bloedstroom gestimuleerd en is tegelijkertijd ontstekingsremmend. Actieve ingrediënten werken synchroon met verbeterde technologie om een optimale bescherming en voorbereiding van de huid te garanderen. Specifiek geformuleerd voor de gevoelige en problematische huid, is Active Exfoliant 7% Sensitive zowel zachtaardig als zeer effectief. Regelmatig gebruik helpt poriën te verfijnen en de huid te verbeteren tot een meer stralende teint.

Hoe werkt Active Exfoliant 7% Sensitive

Ontwikkeld voor een gevoelige en problematische huid, lost dit fruitzuur- en enzymschilsysteem de dode huidcellen op en stimuleert het de productie van nieuwe cellen zonder de waardevolle barrièrefunctie van de huid te beschadigen.

Verstopte poriën worden gereinigd, de talgproductie verminderd en de concentratie van bacteriën wordt verlaagd. Tegelijkertijd kalmeert een anti-irritatiecomplex de huid. Dit resulteert in een verbeterde structuur van de huid en biedt de ideale voorbereiding voor de toepassing van onze natuurlijke oplosbare collageenserums.

Onze Active Exfoliant 7% Sensitive is ook te vinden in de Collagen System Sensitive Set met de Day Collagen Sensitive en Night Collagen Sensitive. Gebruik deze drie producten als een gecombineerd gezichtsverzorgingssysteem voor een optimaal resultaat.

Extra informatie

size

30 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Active Exfoliant 7%” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *