QMS – Advanced Pearl Proteine

 294,00

.

Luxe huidverzorging uit het hoogste segment. Deze luxueuze verstevigende en hydraterende creme bestaat uit parel extracten uit Japan en pure zijde proteïnen. Het is een watervrije formule, die het diep indringen van de kostbare ingrediënten garandeert, onder alle temperatuur’s invloeden.
Bevat 100% werkstoffen waaronder Conchiolin. Dit is een proteïne die bestaat uit 20 aminozuren die gelijk zijn aan de NMF van de huid. Deze crème werd ontwikkeld voor degene die het beste voor zijn huid wil en is geschikt voor een rijpere tot droger neigende huid. Ze bevat uitsluitend hoogwaardige natuurlijke inhoudstoffen die bijna gelijk zijn aan de substanties in de huid. Wordt volledig door de huid opgenomen en laat een stralende huid zien al na 1 keer gebruik.
 De Pearl Touch bevat gegarandeerd geen emulgatoren, stabilisatoren of chemische toevoegsels. De huid verbeterende ingrediënten zijn gecombineerd met huid identieke lipides (SILS), waardoor de ingrediënten direct door de huid opgenomen kunnen worden. Er zitten geen occlusieve vetten in Pearl Touch. Wat in geen enkel QMS product zit.
In de ochtend en avond aanbrengen op een grondig gereinigde huid. Gelijkmatig verdelen en met roterende bewegingen zacht in masseren.

Huidconditie

  • fase 2 product
  • rijpere huid vanaf 40 jaar

Ingrediënten

1. Membraan – Lipid – Concentraat
2. Pearl Preteine Extract (Conchiolin)
3. Sericin
4. Avocado Olie

Extra informatie

size

50 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Advanced Pearl Proteine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *