QMS – Day Collagen

 98,00

.

Day Collagen is een licht vetvrij serum met Atellocollagen dat ervoor zorgt dat alle kleine lijntjes volledig worden gevuld.

Zijn deze collageenserums van QMS mijn redding?

Zo kunt u het wel stellen, ja. Door zonschade en een vermindering van het oestrogeen door de menopauze is er te weinig collageen aanwezig om de huid voldoende te hydrateren. Dit vult u dagelijks aan met de collageenserums Day Collagen en Night Collagen.

Omdat Dr. Schulte zijn patiënten graag goed wilde voorbereiden op plastische chirurgie heeft hij het Neotec A15® Collageen ontworpen. U vindt dit ingrediënt terug in de ingrediëntenlijst als Atellocollageen. Collageen bestaat uit grote moleculen die normaal gesproken niet door de huid worden opgenomen. Dr. Schulte is het gelukt om het collageen te verkleinen waardoor het wél wordt opgenomen. En dat is heel goed nieuws

Wat is de functie van collageen in de huid?

Er zijn wel 20 verschillende soorten collageen en vooral het collageen type I en type III is belangrijk voor de huid. Het type I zorgt voor vochtbinding en vulling van de huid, het type II is verantwoordelijk voor de stevigheid. Het type III kunt u zien als het skelet van de huid. In de collageenserums zit het type I en Density Structure zorgt voor versterking van het collageen type III.

Extra informatie

size

30 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QMS – Day Collagen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *